Skandinaviska Ledarhögskolan International AB den 21 juli 2019

Om Nordic Institute

NLP-Utbildningar med Mental Träning

  • Vill du maximera din potential?
  • Vill du bli ännu bättre på det du gör?
  • Vill du ha ännu större kontroll över ditt liv?


NLP är en mycket populär livsstilsform och en av de snabbast växande grenarna inom den tillämpade psykologin. Hos oss får du ett unikt koncept; NLP-utbildningar i kombination med Mental träning. Alla Nordic Institutes NLP-tränare är utbildade inom Mental träning och är Certifierade Internationella coacher via Skandinaviska Ledarhögskolan (www.slh.nu).

Människans förändring och utveckling sker i det omedvetna och i kombination med Mental träning och NLP blir resultatet ännu slagkraftigare och effektivare inom de modeller och tekniker som NLP innehåller. Under kursens gång, varvas grupp processer med personlig coaching och utmanande hemuppgifter utifrån inlärningssättet: "Learning By Doing".

Utbilda dig tillsammans med dina vänner eller din arbetsgrupp!

Nordic Institute erbjuder certifieringsutbildningar inom NLP Practitioner, NLP Master och NLP Trainer till öppna grupper om minst 10 personer. Detta kan ske på egen utvald plats eller på utvalda orter där vi har tillgång till lokaler.

Specialutbildningar inom NLP, Coaching, Hälsa, eller Försäljning!

Vi skräddarsyr både föreläsningar, utbildningar och workshops med inriktning mot organisationer, företag och grupper. Områden som detta kan omfatta är coaching, försäljning, marknadsföring, hälsa, idrott etc.
Skicka en intresseanmälan för mer information!

NLP-Certifikat

Alla Certifikat utfärdas genom International Community of NLP (ICNLP). Detta garanterar kvalitet och en fastställd internationell standard på utbildningen och det material som medföljer. Ett internationellt utfärdat certifikat ger förmånen att fortsätta NLP-utbildningens nästa steg inom alla internationellt godkända NLP-företag.

ICNLP International finns representerat i Norden genom www.icnlp.se sedan april 2008 och internationellt sedan 2001.

Kursmaterial

I utbildningen ingår en omfattande och ovärderlig NLP-manual, utvecklad av Nordic Institute of MTNLP på svenska, norska och engelska.


Intresseanmälan Uppdragsutbildning

Kontaktuppgifter & adress

Namn

Adress

Postnr och Ort

Telefon

Email

Meddelande


Security test 

  


© 2019, NIN