Skandinaviska Ledarhögskolan International AB den 21 juli 2019

Certifiering

Internationella Certifieringsutbildningar

ICNLPDe NLP-utbildningar som ges genom NIN certifieras genom ICNLP, en internationell organisation, grundad av Joseph O´Connor och Lars-Eric Uneståhl. NLP-certifieringen följer internationella standarder och etiska regler.

Certifieringsutbildningarna som erbjuds är:
- NLP Practitioner
- NLP Master Practitioner
- NLP Trainer

Sedan 2004 certifieras alla utbildningar till NLP Practitioner, NLP Master Practitioner och NLP Trainer genom certifieringsorganisationen International Community of NLP.

ICNLP International Community of NLP startades av Joseph O´Connor och Lars-Eric Uneståhl 2001. Joseph O´Connor är en av de mest kända av världens NLP Tränare medan Lars-Eric Uneståhl har utvecklat och etablerat Mental Träning. De är båda internationellt erkända och har författat ett stort antal böcker och utbildningsmaterial. ICNLP är en internationell, långsiktig och stark organisation som garanterar kvalité och utvecklingsmöjligheter.


Se certifieringsorganisation:
www.icnlp.se
www.icnlp.org

Marknaden erbjuder ett stort antal NLP-upplägg inom både korta och långa utbildningar. Genom att erhålla en internationell certifiering kan välja du om vill utbilda dig vidare utanför Sverige, på internationell basis.

Etiska regler och regler för utbildningsstandard

ICNLP International Community of NLP har utformat tydliga etiska regler och regler för utbildningsstandard vilket gör att olika utbildningar kan jämföras. Det innebär att du med ICNLP-certifikat kan välja att vidareutbilda dig internationellt hos andra kursgivare och att du säkerställer att du får de kunskaper du har rätt till.

Certifierad ICNLP PractitionerCertifierad ICNLP MasterCertifierad ICNLP Trainer


© 2019, NIN